Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Afeer trots op FSSC22000 certificering

Participatiebedrijf Afeer heeft voor de locatie Romijnweg 17 de certificering voor voedselveilig werken behaald. Het certificaat is één van de eisen om voedingswaren in te mogen pakken. Dit is geldig voor de zogenaamde omgevingsstabiele producten die goed blijven bij kamertemperatuur. Het certificaat is geldig voor het verpakken en het inwikkelen van zoetwaren.

Afeer heeft dit volledig op eigen kracht gedaan. Met een team van eigen mensen is er een kwaliteitssysteem opgezet. Afeer is dan ook trots op het in ontvangst nemen van de FSSC 22000 certificering voor voedselveilig werken. Ze heeft dit certificaat gekregen voor het totale proces van magazijn, opslag tot de verschillende ruimtes waar voedselveilig wordt gewerkt. Hier werken ruim 100 mensen dagelijks met voedingswaren.

In 2018 zijn wereldwijd de normen aangescherpt met een viertal extra eisen. Afeer heeft als een van de weinige participatiebedrijven dit certificaat behaald.

Afeer is het participatiebedrijf voor de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela. Afeer is dé matchmaker van Oost-Groningen tussen werkzoekenden die een beroep op de Participatiewet doen en werkgevers. Afeer helpt bedrijven bij het maken van producten. Of door ze samen te stellen of in te pakken. Zo voegt Afeer waarde toe aan het werk van ondernemers.

Click to listen highlighted text!