Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Afeer en gemeente Oldambt sluiten nieuw 3 jarig schoonmaakcontract

Afeer verzorgt al vele jaren de schoonmaak bij de gemeente Oldambt en daarom bestaat er ook een lange historie tussen de gemeente en Afeer.

Vandaag tekenden waarnemend burgemeester Rika Pot en Afeer directeur Johan van Dam hiervoor een nieuw 3 jarig contract. Afeer gaat de schoonmaak verzorgen op locaties van de gemeente Oldambt zoals gemeentehuizen, kantoren, gymzalen, gemeentewerkplaatsen, de Kinderboerderij en een aantal gebouwen bij begraafplaatsen

Dagschoonmaak

Nieuw in dit contract is dat veel objecten nu overdag schoon worden gemaakt terwijl dit voorheen in de avonduren plaatsvond. Na een zorgvuldige voorbereiding en een pilotperiode van het project “Schoonmaak met een gezicht” was de algehele conclusie dat de kwaliteit hierdoor verbeterd is, de kosten verlaagd zijn en de tevredenheid van alle betrokkenen vergroot is. Een schoonmaakster geeft aan nu ze overdag werkt, ‘s avonds tijd te hebben voor de sportschool. Een win-win dus. Naast de schoonmaak gaat Afeer ook de sluitrondes verzorgen voor de gemeente Oldambt.

Click to listen highlighted text!