Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Aftrap op 13 juni

Afeer vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen en hun talenten maximaal inzetten. Op donderdag 13 juni startte bij Afeer een nieuw initiatief. De eerste groep ‘Talent in beeld’, bestaande uit 9 medewerkers van Afeer, kwam bij elkaar in een leslokaal aan de Garst 1. Detacheringsconsulente Helen Bousema en werkconsulente Yvonne Piek zorgen voor de begeleiding en coaching van de groep.

Trots!

De aftrap op 13 juni was een bijzonder moment. Om 9.00 uur ’s ochtends stond de koffie klaar en druppelden de cursisten een voor een binnen. Managers Jeroen van der Woude en Gina Olthoff waren aanwezig en staken de deelnemers een hart onder de riem: ‘Wij zijn trots op jullie, omdat jullie dit als eersten durven en openstaan voor iets nieuws!”

Meest passende werkplek: intern of extern

Medewerkers die belangstelling hebben voor ‘Talent in beeld’ kunnen door hun werkleider worden aangemeld, maar mensen kunnen zich ook zelf opgeven. Inmiddels is er al een kleine wachtlijst voor het programma, dat bestaat uit 5 wekelijkse bijeenkomsten. De deelnemers vullen hun ePortfolio in en proberen belangrijke vragen te beantwoorden: Wat kan ik, wat wil ik, welke ontwikkelmogelijkheden zijn er voor mij? Doel is het vinden van de meest passende werkplek. En die meest passende werkplek kan zowel binnen Afeer als gedetacheerd bij een externe werkgever zijn.

Click to listen highlighted text!