Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Eerste uitreiking heftruckcertificaten

Donderdag 7 februari was een feestelijke dag voor 8 cursisten van Afeer. In het werklab aan de Garst 1 ontvingen zij hun welverdiende heftruckcertificaat. Het was in meerdere opzichten een bijzonder moment. Niet alleen voor de cursisten, waaronder een aantal statushouders, maar ook voor Afeer. Het was namelijk de eerste uitreiking van heftruckcertificaten. Reden voor docenten Tjaard Boog (praktijk) en Johan Abbink (theorie) om er een klein feestje van te maken.

Certificaat en pasje

Onder het genot van koffie en taart kregen de cursisten een mooi certificaat uit handen van algemeen directeur Johan van Dam. Tevens ontvingen zij een pasje. Voor veel werkgevers zijn het certificaat en het bijbehorende pasje net het laatste zetje om iemand in dienst te nemen. Het levende bewijs was er: een aantal cursisten is momenteel bij Virol aan het werk, getuige het t-shirt met logo van dit bedrijf dat zij droegen bij de uitreiking.

Hartstikke trots!

Johan van Dam ondertekende alle certificaten en sprak de cursisten vervolgens toe: “Ik ben hartstikke trots op jullie en op Afeer, dat we dit met elkaar hebben bereikt en ik hoop dat er nog vele certificaatuitreikingen zullen volgen.”

Click to listen highlighted text!