Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Afronding 'Talent in beeld' op 10 juli

Op 13 juni kwam de eerste groep ‘Talent in beeld’ bij elkaar: 9 medewerkers van Afeer gingen met 2 begeleiders in een aantal bijeenkomsten aan de slag met de vragen: wat kan ik, wat wil ik en wat is er nodig om daar te komen. En is die meest passende werkplek dan binnen of gedetacheerd buiten Afeer? De afronding van de pilot volgde op 10 juli: aan de wanden van het cursuslokaal was het resultaat te zien in de vorm van mooie posters. Elke cursist had er eentje gemaakt om zich te presenteren aan de buitenwacht.

Een dikke zoen van Afeer!

De laatste bijeenkomst was een feestelijk moment: Yvonne Piek en Helen Bousema, de beide begeleiders van de groep, overhandigden aan alle deelnemers een certificaat en hadden voor iedereen een persoonlijk woordje. Net als bij de aftrap op 13 juni, waren ook managers Gina Olthoff en Jeroen van der Woude aanwezig. Zij waren blij met het resultaat: “Jullie verdienen een dikke zoen van Afeer!” en overhandigden vervolgens aan alle medewerkers een doosje (choco)zoenen.

Geslaagde proef vraagt om vervolg

De pilot kan zondermeer als geslaagd worden beschouwd. Sommige deelnemers waren aanvankelijk sceptisch, maar waren meteen na de eerste bijeenkomst al om. Er is nog een terugkomdag in het najaar en in de tussentijd worden de mensen persoonlijk begeleid op hun weg naar de meest passende werkplek. Ook zijn er al plannen voor een tweede groep. Kortom: wordt vervolgd!

Click to listen highlighted text!