Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Ik zoek werk

Een passende baan vinden is niet voor iedereen altijd even makkelijk. Afeer is er voor iedereen in de gemeente Westerwolde, Pekela of Oldambt die een beroep doet op de Participatiewet. Wie ben jij? Waar krijg jij energie van? Waar ligt jouw talent? We gaan op zoek naar werk van waarde. Een baan die waarde toevoegt aan jouw leven en aan het bedrijf waar je komt te werken. Soms moet je dan eerst nog wat (bij)leren, je verder ontplooien, en soms heb je enkel dat laatste zetje nodig om (weer) aan het werk te gaan. Samen met jou kijken we naar wat nodig is.


Perspectief op werkgeluk

Iedereen is anders. Dat realiseren we ons bij Afeer. De een heeft behoefte aan extra opleiding, de ander aan een coach die meekijkt naar werkmogelijkheden bij een bedrijf in de regio.

Afeer
Een bijdrage leveren aan de maatschappij geeft voldoening; jij bent van waarde!

Soms heeft iemand alleen maar een zetje in de juiste richting nodig om weer aan het werk te kunnen. Afeer zoekt samen met jou naar maatwerk: een passende werk-leerroute die jou perspectief geeft op werkgeluk. Een bijdrage leveren aan de maatschappij geeft voldoening. Je bent van waarde. Je kunt je persoonlijk ontwikkelen en je wordt financieel onafhankelijk.


Voor iedereen een passende baan

Om jou maatwerk te kunnen bieden, is het belangrijk om te weten wie jij bent. Daarom kijken wij naar wie je bent, waar je goed in bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Kun je via ons aan de slag? Dan helpen wij je ook jezelf verder te blijven ontwikkelen.

Talent

Iedereen heeft talent, ook jij! Soms zie je dat alleen zelf niet. Daarom brengen we samen jouw talenten in kaart. Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat je nodig? Op basis hiervan bepalen we wat er nodig is om jou aan zo passend mogelijk werk te helpen. In veel gevallen kun je al snel aan het werk.

Werkfit

Soms is er meer tijd nodig voordat iemand klaar is om te gaan werken, ‘werkfit’ noemen we dat. Op basis van jouw unieke behoeften en talenten bieden we regelmatig vakgerichte opleidingen en trainingen aan, en kun je werkervaring opdoen bij reguliere werkgevers of in ons Werkleerbedrijf.

Werkgeluk

Vaak kunnen we mensen snel aan een passende baan of een passend werk-leertraject bieden. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Zo blijf je interessant voor de arbeidsmarkt en je blijft jezelf verder ontplooien. Een belangrijk onderdeel van werkgeluk, vinden wij.


Click to listen highlighted text!