Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemers maken producten en diensten die we nodig hebben om ons leven efficiënter, gemakkelijker en prettiger maken. Dat doen ze niet alleen, maar samen met de mensen om hen heen: werknemers, klanten en leveranciers. Iedere onderneming is een maatschappelijke onderneming. Afeer helpt bedrijven bij het maken van producten. Of door ze samen te stellen of in te pakken. Zo voegt Afeer waarde toe aan het werk van ondernemers.

Afeer heeft experts in huis op het gebied van Social Return On Investment (SROI) en maatschappelijk ondernemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers die maatschappelijke winst maken blijere klanten en medewerkers hebben. Zulke ondernemers zijn ondernemers van waarde.


Afeer
Creëer maatschappelijke waarde voor jouw organisatie

Afeer helpt werkgevers en ondernemers hiermee, door een koppeling te maken tussen de vraag vanuit het bedrijfsleven en het aanbod en de talenten van onze werkzoekenden (die binnen de Participatiewet vallen). Wij leiden hen op in beroepen waar vraag naar is; een vraag die ook jij bij ons neer kunt leggen. Hiermee draag je een steentje bij door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgeluk en perspectief te bieden, en creëer je maatschappelijke waarde voor jouw organisatie. Meer weten of een afspraak maken?

Ondernemers bouwen relaties op

Ondernemers staan midden in de maatschappij. Dat maakt van iedere onderneming een maatschappelijke onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers iets willen betekenen voor de maatschappij. Bijvoorbeeld door werkgeluk te creëren voor mensen van Afeer. Zulke ondernemers zijn ondernemers van waarde.

Ondernemers die maatschappelijke winst maken hebben meer succes!

Word ook een ondernemer van waarde

Wil je niet zomaar een ondernemer zijn, maar een ondernemer van waarde? Wil je ook maatschappelijke waarde creëren en maatschappelijke winst maken? Neem dan contact op met onze adviseurs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Click to listen highlighted text!