Selecteer tekst op de pagina om deze te beluisteren.

Afeer en corona

Afeer heeft maatregelen getroffen in verband met corona. Onze locaties zijn in principe open, waarbij wij ons uiteraard strikt houden aan de hygiënemaatregelen van het kabinet en RIVM. Op de productieafdelingen wordt doorgewerkt op een onderlinge afstand van 1,5 meter. Wel zijn er veel mensen afwezig, omdat we onze werknemers vragen om thuis te blijven bij milde klachten en/of zieke huisgenoten. Waar het qua aard van de werkzaamheden kan, werken onze medewerkers (deels) thuis. Dit geldt bijvoorbeeld voor werkconsulenten, werkgeversadviseurs en stafmedewerkers.

Wij houden ons aan de volgende hygiënemaatregelen

  • Wij wassen onze handen regelmatig met water en zeep
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
  • Gebruiken papieren zakdoekjes
  • Blijven thuis als we ziek zijn of als iemand in het gezin ziek is
  • Raken ons gezicht zo weinig mogelijk aan met de handen
  • Schudden geen handen
  • Vermijden contact met personen die ziek zijn
  • Houden 1,5 meter afstand van elkaar

Bereikbaarheid locaties

Onze locaties zijn in principe open, maar soms kunnen afspraken en vergaderingen prima ‘op afstand’ doorgaan. Wij maken daarvoor gebruik van MS Teams.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met je vaste contactpersoon bij Afeer. Hij of zij (of een vervanger) is telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden, of je nu werkzoekende, werkgever, klant, leverancier en/of samenwerkingspartner van Afeer bent. Mocht dat toch niet lukken, probeer het dan via ons algemene nummer (0597) 453 666. Op dit nummer zijn wij te bereiken van maandag t/m donderdag van 7.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 7.30 tot 15.00 uur.

Werk je bij Afeer en heb je vragen?

Werk je bij Afeer en heb je vragen? Kijk op de website van Afeer en IntrAfeer. Daar staat een lijst met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met je leidinggevende. Je leidinggevende blijft je 1e aanspreekpunt binnen Afeer.

 

Click to listen highlighted text!